Fantastik Kütüphane

Harry Potter  serisinin tüm oyunları sayfasına dönmek için tıklayınız.

HARRY POTTER VE ZÜMRÜDÜANKA YOLDAŞLIĞI OYUNU

GAME OF HARRY POTTER AND THE ORDER OF THE PHOENIX

Yapımcı: Ea Games

Versiyon: PlayStation3, Xbox 360®, Wii, PC, PlayStation2, Nintendo DS, PSP, Mobile Version, Game Boy Advance

Tür: Macera
Uyarı: 7 Yaş ve üzeri oynanabilir.

Web Sitesi: http://www.eagames.co.uk/game/harry-potter-and-the-order-of-the-phoenix-the-videogame

Minumum Sistem Gereksinimi:
İşletim Sistemi: Windows® 98/2000/ME/XP/Vista
İşlemci:
933 MHz Intel Pentium III,
Hafıza:
256 MB RAM,
Hard Disk:
2 GB,
CD-DVD ROM:
8x Hız,
Video Kartı:
AGP Video Card With 64 MB+, NVIDIA GeForce 3+, ATI Radeon 8500+
Ses Kartı:
DirectX 9.0b uyumlu,
DirectX:
Versiyon 9.0b,
Giriş:
Klavye, Fare.
Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı Oyunu'nun Konusu:

Gerçek Hogwarts™’u Keşfedin : Filmdeki Hogwarts’u keşfedin ve el hareketlerine dayanan büyü yapma sistemini kullanarak büyülü sırlarını ortaya çıkarın. Tablolarla konuşun, görevlerini tamamlayın ve Hogwarts’taki kestirmeler için parolaları öğrenin. Oyuncular karşılaştıkları neredeyse her şey ile etkileşim kurabilir, keşif puanları kazanabilir ve Ödül Odasındaki gizleri açabilirler.
Dumbledore’un Ordusunu Toplayın : Dumbledore’un Ordusu için üye bulun ve size katılmalarını sağlayın. Harry Potter and the Order of the Phoenix’in lineer olmayan oyun yapısı sayesinde oyuncular Hogwarts’ın büyülü ortamlarında istedikleri yerlere gidebilir, istedikleri şeyleri istedikleri zaman yapabilirler.
Hogwarts Derslerine Katılın : O.W.L. notları kazanmak için Bitkibilim, Muska, Başkalaşım ve İksir derslerinde iyi notlar alarak kalenin gizli yerlerini açabilirsiniz!
Filmi, oyunda yaşayın : Little Whinging’deki Ruh Emici saldırısından, Sihir Bakanlığı’ndaki dövüşlere kadar filmin sahnelerini oynayın. Harry Potter video oyunları tarihindeki filme en sadık oyun: kale, film setinde kullanılan planlar kullanılarak yaratıldı; daha otantik bir his yaratmak için filmdeki eşyalara göndermeler yapıldı; filmdeki oyuncular çoğu taranarak oyuna aktarıldı ve bizzat kendileri tarafından seslendirildi; ana Harry Potter müzik teması oyuna da eklendi.

0 Yorum - Yorum Yaz

Toplam Ziyaret120340